perjantai 4. lokakuuta 2013

Ruoholahti: urbaanirakennus

1 kommentti:

  1. Kurssipalaute
    Kuvaustehtävät
    On vähän hankala antaa palautetta kuvista, koska niitä puuttuu aika paljon, kuten samanlainen/erilainen-, maksimaalista outoutta- ja klassikkokommentti-kuvat.
    Kuvista välittyy aika rento tunnelma, jokapäiväisen elämän olotila. Kuvat noudattavat aikalailla tehtävänantoja. Jotkut tuntuvat kuitenkin hieman hutaisten otetuilta. En ole varma millä jotkut kuvat on otettu (kännykällä?), mutta osa kuvista on hieman tärähtäneitä ja epätarkkoja. Kuvat on kuitenkin iha hyvin rajattuja. Pidän eniten henkilökuvasarjan viimeisestä kuvasta, koska siinä tulee esille rentous ja iloisuus. Tausta on myös kiva. Vähiten pidän urbaanirakennus kuvasta, koska kesti aika kauan älytä mitä kuvassa on. Se on myöskin aika epätarkka ja valoitus on hieman outo. Henkilökuva sarja on minusta onnistunein, ja siihen on käytetty varmaankin enemmän aikaa kuin muihin kuviin. Siinä tulee myös esiin kuvattavan rentous ja läheisyys kuvaajaan.
    Kuvaajan kehittyminen
    Kuvaile komella sanalla: Arkinen, maisema, tumma.
    On hankalaa arvioida kehitystä, sillä kuva materiaalia ei ole kovin paljoa, mutta loppupään henkilökuvat ovat parhaat kuvat blogissa, joten on varmaan jotaan kehitystä alkuun verrattuna tapahtunut.
    Blogi
    Blogin yleisvaikutelma on minusta aika yksinkertainen ja selkeä. Formaatti on hyvin minimalistinen tyyliltään.

    VastaaPoista